En Lyckad Kväll

God morgon, god moooorgon! Trots en riktigt sen kväll är jag klarvaken och pigg nu vid 10. Jag har precis vaknat, bredvid min fina Molly, och jag ska snart iväg och jobba på samma jobb som igår. Men innan jobbet hade jag tänkt att få i mig lite frukost och självklart berätta om min fantastiskt roliga lördagskväll!

När jag bloggade sist skulle jag precis ta en powernap, vilket jag gjorde. Runt 17-tiden hoppade jag in i duschen och två timmar senare åkte jag hem till Molly. Vi umgicks bara vi två till 21-tiden, snackade skit och fixade iordning oss. Sedan drog vi till vår kompis för lite krök!

Jag tog verkligen NOLL bra bilder igår, haha.. Men vi satt mestadels på vår kompis altan, lyssnade på musik och bara snackade. Vi var 6-7 pers så det var verkligen ingen stor fest eller något, utan det var bara en riktig myskväll. När klockan slog 03 satt vi alla ihopklämda i en soffa och skrattade så vi grät så Harry Potter-parodier. Jag och Molly gick hem en timme senare och somnade runt 04:30. En riktigt lyckad kväll!! Vad gjorde ni igår?

Gillar

Kommentarer