EN MÅNDAGSLISTA

5 saker som gör mig glad... ☆ Att det är vår och att sommaren (och allt vad den innebär!) är påväg. ☆ Att jag har en festfylld Valborg att se fram emot! ☆ Att allt flyter på så himla bra i skolan och jag känner att jag KAN! ☆ Att jag har så otroligt fina vänner som verkligen peppar, lyfter och älskar mig. ☆ Att det inte är länge kvar till jag kommer gråta ögonen ur mig på Ullevi <3
5 saker jag älskar... ☆ Gymmet, det är my happy place och där jag mår som bäst. ☆ Att kolla på solnedgången från solstolen på en kritvit strand. ☆ Choklad, i alla former haha! Det är så frukstansvärt gott. ☆ Grillkvällar med familj och vänner, att bara umgås och mysa. ☆Att måla naglarna haha, det är verkligen en stress-relief.
5 saker jag längtar efter... ☆ Att se älskade, underbara, fantastiska Håkan om 41 dagar! ☆ Min födelsedag som idag inträffar på midsommarafton!! ☆ En utlandsresa, skulle vara mysigt med Spanien i sommar.. ☆ En shopping/spahelg i Stockholm med mamma, syrran och mormor! ☆ Att ta studenten, flytta härifrån och läsa juridik på Harvard Law School.

Gillar

Kommentarer