En Spännande Vecka Väntar

Hej fina ni! Söndagen lider mot sitt slut, och likaså en väldigt bra vecka. Jag kom hem från jobbet vid 15 idag och sedan dess har jag bara powernapat, städat, duschat och skrivit lite tidsinställda inlägg inför veckan. Inget speciellt roligt. Jag höjdes mitt humör rejält när jag bokade in lite roliga saker nu i veckan och fick reda på att självaste HÅKAN HELLSTRÖM ska spela på Bråvalla!! Snacka om lycka, jag ska få se honom två gånger i sommar!! ÅH!

Nu ska jag krypa ned i sängen och kolla något serieavsnitt innan jag somnar, men först hade jag tänkt att berätta om mina planer inför den kommande veckan!

Måndag: Imorgon är det som alltid endast två lektioner i skolan. Dessvärre är det ett lååångt hål mellan dem, så jag funderar på att spendera den tiden på gymmet. Jag slutar vid 13 imorgon så jag tror att jag kommer hinna med träning x2, både bröst/bicep och rygg! Jag vill även hinna med att läsa lite i boken Törst.

Tisdag: Tisdag är den segaste skoldagen enligt mig. En massa lektioner och efter skolan blir det mys och plugg hos mormor och morfar, innan det är dansträning. Som vanligt. I love it!

Onsdag: Sovmorgon, roliga lektioner och kondition-och benträning. Jag ska även hinna med att skriva tidsinställda inlägg inför helgen, duscha, städa rummet och packa. Sedan måste jag i säng tidigt..

Torsdag:..för min torsdag blir verkligen fullspäckad! I skolan har jag endast två lektioner och slutar redan vid 11. Då ska jag träna ett pass och gå på stan en sväng, innan jag har tid hos UMO vid 14. Efter det ska jag hem och packa, för att sedan åka in till stan igen och möta upp Molly. Vid 18:30 rullar tåget och vi ska iväg på äventyr! Jag kommer att berätta mer om det lite närmare, är såå spänd i alla fall!

Torsdag-Söndag: På torsdag kväll åker vi som sagt, och är förhoppningsvis framme på önskad destination runt 23-tiden. Där ska vi spendera hela helgen, med massa mys och festligheter, och åker hem igen på söndag. Lagom för att fira Valborg på hemmaplan, haha. På söndag tror jag även att min farbror och hans familj kommer hit och det ska bli superkul att träffa dem. Saknar dem otroligt mycket! Ett stort plus är ju att vi är lediga på måndagen med, så förhoppningsvis blir det festligeheter på söndagen.

Hur ser era planer ut inför den kommande veckan? Detta blir inte direkt en "vanlig vecka" för min del. Jag kommer ha fullt upp torsdag till söndag, och därför kanske bloggen kommer att vara lite tom. Jag ska som sagt fixa tidsinställda och så ska jag försöka uppdatera "live" med. Men jag kommer inte att prioritera bloggen utan jag ska njuta av min weekend med Molly till 100 %. Hoppas att ni förstår!

Gillar

Kommentarer