Errryday makeup

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Jag lägger inte någon större vikt vid att sminka mig till skolan. Jag gör det om jag är pigg nog, annars får det gå. När jag väl orkar sminka mig så har jag en liten rutin som jag brukar gå efter, och den tänkte jag dela med mig av idag. Det är verkligen inget speciellt men jag hoppas att ni tycker om inlägget!Jag börjar med en primer från Maybelline för att göra mina porer mindre synliga, samt att få sminket att fästa bättre. Jag tycker att den funkar superbra. Ni hittar en likadan primer HÄR, för endast 99 kronor.

Steg två i min lilla sminkrutin är puderfoundation. Jag använder en från Bare Minerals och jag tycker att den är hur bra som helst. Det blir inte lika "kakigt" som med en vanlig foundation. Ni kan köpa en likadan HÄR för 395 kronor.

Efter att jag har tagit foundation lägger jag lite concealer där det behövs. Oftast är det under ögonen och på hakan. Min concealer är från NARS och jag köpte den på Sephora. Den kostar runt 300 kronor och är hur bra som helst. Ni hittar en likadan HÄR!

Något jag oftast gör är att värma upp och definiera ansiktet lite med mitt contor-kit från Anastasia. Som ni ser så är kitet välanvänt, haha. Jag ääälskar det och har färgen "Medium to Tan". Paletten innehåller olika bronzers, puder och en highlighter. Det finns liknande HÄR!
Jag brukar dock inte använda highlightern som finns i paletten, utan jag använder en från Viva La Diva. Det är egentligen en ögonskugga, men den fungerar perfekt att highlighta med. I looove it, och den är inte alls dyr. Jag tror att jag köpte min på H&M för 80 kronor. Kap!


Ett måste för att jag ska se pigg ut är mascara. Jag brukar oftast böja mina ögonfransar lite innan jag lägger på mascaran. Den jag använder mig utav heter Better Than Sex och är från Too Faced. Även den köpte jag på Sephora.
Slutligen brukar jag ta ett läppglans i en brun-ish färg, bara för att se lite fräschare ut. Den jag använder i nuläget är från Benefit och den köpte jag när jag var i London förra sommaren. Läppglaset är så himla fint, dock hittar jag inte det online. Och ja, mer än så orkar jag inte göra på morgnarna. Denna lilla sminkrutin tar mig ungefär 15 minuter och det är helt lagom för mig.Gillar

Kommentarer