Eurovision

God morgon på er, mina fina! Efter att ha sovit gott och länge inatt samt ätit färska jordgubbar till frukost (!!) sitter jag nu i soffan och väntar på finbesök. Farfar kommer nämligen hit en sväng och vi ska bjuda på fika. Annars ska jag bara städa och träna idag. Kanske fixa naglarna ikväll och skriva inlägg inför veckan. En typical söndag, så att säga!

Igår hade vi en jättemysig kväll här hemma. Hela familjen var samlad (vilket sällan händer) och lagade mat tillsammans som vi åt framför Eurovision.

Det som serverades var ryggbiff, någon sorts pommes och svampfyllda små smördegspajer. Pajerna var min idé och därför fick jag göra dem. Det var superenkelt och blev jättegott. Receptet kommer upp i ett inlägg imorgon!
Efterrätten fixades av min lillasyster och blev glass med färska jordgubbar och dumlekolor. När efterrätten var uppäten kom en kompis hit och var här till klockan ett. Vi kollade på vår gemensamma favorit-youtuber och hade det så mysigt. Hoppas att ni också hade en fin lördag! Hörs, XO!

Gillar

Kommentarer