explosion

Godnatt snyggingar, och HEY november!! Jag är egentligen alldeles för trött för att blogga, men tänkte ändå slänga upp ett litet inlägg här så att det inte står tomt. Jag har haft en riktigt bra dag, ett underbart avslut på oktober månad (och en fantastisk start på november). Hela morgonen ägnade vi åt städning och fix inför kvällen. Olle vaknade först vid 2 och vid fyra åkte han hem. Då powernapade jag en stund innan jag bakade en helt gudomlig kladdkaka, recept kommer upp imorgon! Framåt 5-tiden fick vi lite besök och sen var det dags att fixa iordning oss inför kalaset.

Jag bestämde mig för att duscha lite, och som allttid så sitter jag ned på golvet i duschen. Efter 10 minuter small det till väldigt högt och jag sprang livrädd ut ur duschen och fick tag i första bästa handduk. Jag fattade inte riktigt vad som hade hänt förrän jag upptäckte att jag blödde från armen. Ena glasväggen i duschen hade "exploderat" och jag hade fått glassplitter på mig. Jag blev så rädd att jag skakade, men som tur var blev jag bara smått skadad på ena armen.. Ni ser såret på bilden nedan! Det kunde gått MYCKET värre men det var såå himla läskigt, och nu är vi i behov av en ny dusch, haha. Mamma googlade runt lite och detta hade tydligen hänt flera andra.

När jag hade kommit ur min lilla chock och fixat mig gick jag och pappa till kyrkogården. Det var verkligen fint där och det väckte många känslor. Efteråt bar det av till kalaset! Orkar inte skriva i detalj, men det serverades god mat och min faster blev så nöjd med sina presenter! Av oss fick hon Thomas Sabo öronhängen!
Vid halv tio träffade jag några killar ute och vi bestämde oss för att åka hem till mig. De åkte precis hem och vi hade det så roligt! Mycket skratt och nästan för grova skämt.. Tycker om dem så mycket!

NU måste jag sova, är så trött! Vi hörs imorgon! XOXO..

Gillar

Kommentarer