FAKE IT TIL YOU MAKE IT

Fake it til you make it.. Fy så bra det är, egentligen! Och vad mycket bra det gör för ditt självförtroende! Att fake it til you make it är ett superbra knep för att få ett bättre självförtroende och bli säkrare i dig själv.

När jag höll tal i skolan så var jag ganska nervös innan det, och då lugnade jag ned mig själv genom att tänka att jag hade gjort detta tusentals gånger innan. Jag tänkte att det var lätt som en plätt och att jag bara skulle ta det lugnt och sansat. Jag tänkte helt enkelt att jag var SÅ BRA på att hålla tal. Efter mitt tal fick jag fina komplimanger och själv var jag supernöjd! För mig hjälpte det alltså att "fakea" att jag hade hållt tal tusentals gånger innan och jag var superduktig på det.

Är det något ni är nervös över eller något ni ska testa för första gången, tillexempel hålla tal eller föreläsning? Intala er själva då att ni ska gå in där med en boss ass bitch attityd och att ni ska få alla att tro att ni har gjort detta tusentals gånger innan. Vill du få folk att tro att du kan något - så låtsas som det då, för så småningom blir det även så!

Om du intalar dig själv att du är bra på att tala, skriva, dansa eller fota så kommer du bli det. För om du försöker tvinga fram känslorna under en tid, så kommer känslorna sedan komma upp per automatik! Om du bara försöker intala dig själv att du tillexempel är så JÄVLA snygg idag så kommer du även att utstråla det, och på så vis kommer du att få andra att tycka det med! Förstår ni hur jag menar?

Tycker verkligen att ni borde lyssna på Hanna Och Ellinors podcast-avsnitt som heter "Fake It Til You Make It", lovar att ni kommer få massvis med inspiration och bättre förklaringar kring detta ämnet! XO.

Gillar

Kommentarer