Fantastiska fredag

Efter en helt underbar fredag är det dags för mig att skriva godnatt.

 Jag ska inte sova riktigt än då jag är hos min farmor, men jag kommer nog inte att uppdatera mer här idag. Imorgon kommer 6 tidsinställda att komma upp eftersom att jag inte kommer att ha tid för bloggen. Vid ett ska jag kolla på dansuppvisning tillsammans med mina kompisar Julia och Fanny, och vid tre bär det av till Tranås!! Under dagen ska vi bara mysa och snacka skit, och på kvällen blir det fest! Jag ska sova i Tranås och kommer hem på söndagen. 

Min fredag har varit så himla FIN. Jag var i skolan vid åtta imorse och då kollade jag på ett såå vackert luciatåg tillsammans med några finfina vänner. Under dagen var det en UF-utställning i skolan så jag gick runt och kollade på alla fina produkter. Det var mycket fint, jag köpte faktiskt en julklapp! Idag hade jag som sagt endast två lektioner. På matten hade vi repetition inför provet och på engelskan kollade vi på film. Mys!

Efter skolan fick jag skjuts hem av min underbara mormor. När jag kom hem åt jag lite mellanmål och sedan somnade jag, haha! Min syster väckte mig vid fyra för att vi hade fått besök av min farmor och min faster! Så himla kul, min faster är inte alls här ofta då hon bor på Öland! 

När mamma kom hem, runt fem, beställde vi (i panik, haha) biljetter till JB's konsert. Det var pre-sale idag via Fahlo. Det var lite strul med biljetterna men vi fick superbra platser och jag är så nöjd! När vi hade fått biljetterna skakade, grät och skrek jag haha.. Mamma var tillochmed tvungen att ta bild på mig, när tårarna rann! Det är så ofattbart och underbart. Så himla värt att ta sittplats före ståplats! Om man ska ha ståplats då ska det vara i diamond - eller golden circel, annars kan det kvitta enligt mig. För mig är det ändå ingen idé med ståplats eftersom att jag är så kort, haha! Då tar det hellre sittplats och är säker på att jag kommer få se showen! Åhh, jag är så lycklig!! Tusen tack mamma & pappa, ni är världsbäst. 💜

Just nu är jag, som tidigare nämnt, hos farmor tillsammans med min faster. Vi har kollat på tv och snackat massvis. Supermysigt och välbehövligt!! De ska snart skjutsa hem mig och då ska jag umgås med mina föräldrar. Pappa kom hem från Malmö idag och det ska bli supermysigt att träffa honom hahah.. Har saknat honom även att vi träffades i förgår! Åh. Jag hoppas att ni alla mår lika bra som jag! Vi hörs, XO! 

Gillar

Kommentarer