Farfar 65 År

Idag blev det ingen sovmorgon för min del. Redan vid 10:00 satt jag, pappa och syrran i bilen påväg till Vetlanda. Där köpte vi presenter till farfar som idag fyller 65 år!!

Vi var hemma hos farfar runt halv tolv och grattade honom med presenter och sång. Han fick en kokbok full av goda grillrecpt, blommor, massa lotter och godis.

Runt tolv kom resten av gästerna och middagen serverades. Det var porterstek med sås och potatis, och till efterrätt blev det en supergod blåbärspaj!

Dagen till ära var vädret helt perfekt. Det var supermysigt att fira farfar. Träffar honom alldeles för sällan.. Dagens firande var lyckat och farfar blev nöjd vilket var huvudsaken! Nu ligger jag i soffan i farfars vardagsrum och har världens matkoma. Underbart!

Gillar

Kommentarer

<3
,
Har lite frågor ang komplex och kroppshets.. 1) Vad är det på din kropp du har komplex över? Kan du inte skriva mer om det? 2) Och om att lära sig älska sin kropp o s v? 3) Hur "kommer man över" sina komplex eller hur lär man sig leva med komplexen? 4) Hur gör man för att inte bli påverkad av all kropps och träningshets? 5) vilket ansvar tycker du att bloggar & offentliga personers har för att inte påverka sina läsare n negativt och ge denna komplex?
Vannalovisa
Vannalovisa,
Tack för dina frågor!! Kan svara på dem i ett inlägg <3
nouw.com/vannalovisa