Fars dag ♥

Min pappa hade önskat sig en sak till farsdag. Drömrulltårta.  
 Så vid nio imorse gick jag upp och satte igång med att baka! Jag gjorde 2 långa rulltårtor, delade upp den ena och tog 4 bitar av den. La dem på en tallrik ovanpå varandra med massa smörkräm imellan, så att det blev en liten bakelse! Den bakelsen och en kopp kaffe blev pappas frukost, och den fick högsta betyg!  
 Han fick även detta kort utav mig och min syster, och så har vi köpt en till sak men den ska han få i eftermiddag. Nu ska jag och pappa fortsätta denna mysiga söndagsmorgon med att kolla på film. Det är verkligen perfekt filmväder ute, grått och tråkigt! Eftersom att pappa får välja film ska vi kolla på "Band Of Brothers".  
 Som det ser ut nu så ska vi bara spendera dagen här hemma. Laga god middag och umgås hela familjen, så himla mysigt! Ikväll blir det ett träningspass och som avslut på denna dagen blir det nog Solsidan, i vanlig ordning.  
 Gratta och uppskatta era pappor (eller andra fadersfigurer) lite extra idag! Det finns så många som inte har en pappa att vara med idag, så alla ni som har det - TA VARA PÅ DET!  
 Min pappa är världens mest underbara person och jag är så glad över att jag får spendera denna och alla andra dagar tillsammans med honom. Min pappa är min klippa och min hjälte. Han är en otroligt omtänksam, förstående och ROLIG person. Han har en helt sjuk humor som jag älskar, han är ganska så knäpp och även att han älskar att retas så går det aldrig att vara arg på honom länge. Hur dåligt jag än mår så gör han mig alltid glad och får mig att skratta. MIN PAPPA ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.  
 Pappa, ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Du är min hjälte!

Gillar