FEEL GOOD

Hej snyggisar! Bloggen har fått stå tom ett tag medan jag har umgåtts med mina tjejer. Just nu mår jag så himla bra och är så otroligt tacksam över mina fina, fantastiska vänner!

Igår åkte jag, mamma och Fanny in till stan för shopping. Jag fick med min en body, bikinitrosor, en långärmad tröja och en kjol hem. Om jag orkar (är dödstrött just nu) så kommer bilder på det imorgon, annars lär ni se det i någon outfit. På kvällen var i alla fall jag, Fanny och Selma hemma hos Fanny och planerade massvis inför Emmaboda. Alltså ni anar inte hur otroligt taggad jag är! Jag sov hos Fanny inatt och idag har vi inte gjort mycket alls. Ätit, kollat "Vänner" och varit med Elvira. Det var SÅ jobbigt att säga hejdå till Elvis för vi kommer inte att träffas förrän skolan börjar igen, vilket motsvarar typ sju veckor..

Innan jag somnar ska jag kolla Criminal Minds, packa inför morgondagen och mysa med mina föräldrar. Imorgon bär det av till Öland och jag kommer sakna min älskade familj obeskrivligt mycket.

Gillar

Kommentarer