feeling good

Hej på er, finisar! Mår ni bra? Hoppas det, för det gör i alla fall jag! Jag är hemma nu och har varit det i ungefär 45 minuter. Vi slutade lite tidgare idag vilket resulterade i att jag hann med halv tre-bussen hem. Jag hann även med att snacka lite skit med fina Matilda och Chanell. Sötnosarna <3

Nu jag har precis pluggat svenska och i väntan på att mina toast ska bli klara så leker jag med Photo Booth. Det var så himla länge sedan jag åt toast så det ska bli extra gott idag! Efter mellanmålet ska jag fortsätta plugga och sedan ska jag hinna med att träna lite innan jag träffar kompisar ikväll. Vi ska troligtvis äta pizza och kolla på film. Supermysigt och behövligt - att bara ta det lugnt och umgås med mina fina!

Jag har haft en jättebra dag med få och roliga lektioner. På idrotten hade vi redskapsgymnastik och det var superroligt! Jag klarade av att göra de flesta övningarna, dock vred jag till knäet lite.. Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Dagarna rullar på, jag umgås med mina hjärtan, min klass är bäst och jag längtar till lovet så att jag blir tokig.. Vi hörs senare, PUSS!

Gillar

Kommentarer