FEM BEKÄNNELSER

1. Jag har ändrats helt som person under det senaste året och det är så häftigt att kunna kolla tillbaka och se den enorma utvecklingen. Jag är så himla stolt över mig själv. Jag kommer att skriva mer om detta i slutet av denna månaden. Hold on..

2. För att vara ärlig så är jag otroligt glad över att allt blev så hemskt i höstas, för nu mår jag verkligen bättre än vad jag gjort på väldigt, väldigt länge. "Efter regn kommer solsken", for sure!

3. Jag vill skriva att jag har tillitsproblem men jag vet inte riktigt om det är rätt ord för vad jag känner. Jag har inga problem med att öppna upp mig för människor och prata, men jag har dessvärre alltid i baktanke att de kommer att lämna mig förr eller senare. Att de kommer att tröttna och svika mig utan förklaring så som många har gjort innan. Detta är verkligen något jag måste jobba på.

4. Jag känner mig ca tusen år äldre än de flesta i min ålder, haha. Det är faktiskt jättetråkigt då jag tycker att väldigt många är omogna och har samma tänk om femåringar. Har inget emot personerna i sig men jag känner tyvärr att det inte ger mig något att umgås med dessa personer, då de inte utvecklar mig. Jag känner själv att jag har helt andra prioriteringar än många och det gör att jag exempelvis inte trivs med många i min klass. Dock har jag några riktiga guldklimpar som jag trivs så otroligt bra med. Och mina fantastiska tjejer, de är verkligen guld värda <3

5. Jag har äntligen börjat älska min kropp och den känslan är så obeskrivlig.

Gillar

Kommentarer