fem bra/fem dåliga

5 sidor jag gillar hos mig själv vs. 5 sidor jag inte gillar lika mycket..
Fem sidor jag gillar..
1. Empatisk. Mår någon i min närhet dåligt så gör det fysiskt ont i mig. Jag känner väldigt lätt och mycket med andra människor och vill alltid hjälpa på alla vis.

2. Omtänksam. Detta hör väl ihop med punkten ovan kanske? Jag är väldigt omtänksam och bryr mig alltid om alla, i alla sammanhang och situationer.

3. Ärlig. Jag har inga problem med att vara personlig, ärlig och MIG själv i alla situationer. Jag tycker hellre att man ska vara "rakt på sak" och ärlig när något är fel, även om det kanske leder till att man blir oense, än att inte berätta vad som är fel och istället prata illa bakom ryggen på folk.

4. Pålitlig. Jag skulle kunna döda för mina vänner. Jag ser dom, hör dom och ger dom uppmärksamhet. Jag tar ingen för givet. Jag vet själv hur det är att vara ensam och hur det är att bli sviken. På grund utav det så vet jag även hur man är en bra vän.

5. Förlåtande. Jag vet att alla gör misstag och att livet är skit ibland. Jag är förstående och där med förlåtande, men det gör mig verkligen inte naiv.

Fem sidor jag inte gillar.. 1. Inget tålamod. Jag tror inte att det finns någon med sämre tålamod än mig. Usch det är nästan pinsam..

2. Svårt för förändringar. Detta gäller främst snabba förändringar så som när någon avbokar eller ändrar sig i sista minuten. Kan verkligen bryta ihop då. Detta är något jag är väl medveten om och jobbar mycket med.

3. Envis. Jag kan bli väldigt, väldigt envis och det är verkligen inte alltid positivt.

4. Feg. Allt är ju relativt men nu syftar jag mest på att exempelvis vara den som skriver först eller tar första steget gällande nya relationer.

5. Lättirriterad. Jag blir så fruktansvärt lättirriterad gällande vissa saker och kan tända till på 0.5 sekunder utan att ens tänka genom saker ordentligt innan. Detta var dock mycket värre innan. Jobbar med det mycket och har blivit lugnare, haha.

Gillar

Kommentarer