fem dagars detox

Imorgon påbörjar jag en fem dagars detox, som alltså kommer hålla på från måndag till fredag. Jag har ju gjort detta en gång innan och även denna gången är det för att rensa ur kroppen på olika sorters gifter. Främst gör jag det för min mages skull, för just nu mår den INTE bra. Jag har konstant ont, mår illa och är svullen.. Och det beror ju bara på fel kost.
Att göra en detox innebär att man gör en avgiftning för kroppen, och det kan man göra på många olika sätt. Huvudsyftet med min detox är att jag ska utesluta bröd, choklad, rött kött, salt, socker, pasta, potatis och vitt ris ifrån kosten. Det som då finns kvar att äta är alltså frukt, grönsaker, rotfrukter och bär. Därför väljer jag att köra en detox med endast flytande föda, för då är det lättast att få i mig det ovan nämnda. Jag väljer att köra i fem dagar eftersom att det är vanligast att köra 3-7 dagar, och för att man inte ska hålla på med detta under en för lång period.
Under den kommande veckan har jag tänkt att äta som följande: Frukost - En mättande smoothie (innehållande bland annat havregryn och banan)

Skollunch - En måltidsersättning från Nutrilett, i form av en smoothie

Mellanmål 1 - En smoothie, smaken kommer att variera

Mellanmål 2 - En morots-och apelsinjuice

Kvällsmat - Mammas gudomligt goda tomatsoppa!
Jag tror att detta kommer gå hur bra som helst och att jag kommer bli mycket piggare samt inte ha ont i magen. Det är i alla fall värt att testa! Denna gången kör jag inte ensam för nu är även mamma med mig i detta, haha.

Gillar

Kommentarer