Fem för 2020

Vad är dina första planer för 2020?
Mitt absolut första mål är att klara tentan som närmar sig med stormsteg. 17 januari smäller det. Sedan kommer februari med många födelsedagsfirandet och en efterlängtad vecka i solen.

Vad kommer du fokusera främst på under året?
Att utveckla mig själv och mitt mindset, bli en ännu bättre version av mig själv. Fortsätta må så himla bra. Fokusera på allt det där som gör mig lycklig och lägga i en högre växel gällande träningen.

Vad ser du fram emot under 2020?
Resa, träna och bygga massa muskler haha, min systers student, att trivas ännu bättre i min vardag med plugg, jobb och allt som hör därtill.

Vad är något du tänkt göra 2020 du inte gjorde 2019?
Testa på nya sporter och resa till Krakow är väl det jag har tänkt ut hittills! Blir förhoppningsvis fler första-gången upplevelser och erfarenheter under årets gång.

Hur skulle du önska att 2020 blir?
En ännu bättre version av 2019. Ett år med mycket resor, massvis med träning, hög växel på plugget och otroligt mycket kärlek i alla dess former. Mycket egentid i form av läsning, pyssel och meditation. Ny kunskap, inte bara från min utbildning utan även gällande smink, hudvård och framför allt träning. Skulle ni vilja läsa om mina träningsmål inför 2020?

#bestofnouw #nyårslöfte2020

Gillar

Kommentarer