FEM SAKER JAG ÄLSKAR..

..MED MIG SJÄLV. Detta inlägget är skrivet med inspiration från Queen Emmy Winther, som på sin blogg uppmanar oss (sina läsare) att trenda just "5 saker du älskar med dig själv". För det är så otroligt viktigt att våga vara stolt över sig själv och våga älska sig själv. Så here we go..
MIN KROPP Jag har under åldern 13-15 år haft komplex över min kropp, eller ja - min mage. I perioder har hjärnspökerna tagit över totalt vilket har gjort att jag ätit extremt lite. Jag kan nu se på bilder som togs för två år sedan och tänka "hur KUNDE jag tycka att jag var så ful?". Idag är jag otroligt nöjd med varenda del av min kropp, alla komplex är borta och jag trivs så otroligt bra.
MIN PASSION TILL TRÄNING
Även att jag har tränat dans hela mitt liv var det först för 2,5 år sedan som träningen blev en stor del av mitt liv. Och en väldigt viktig del. Jag älskar att jag har så lätt att lära och tycka om träning i alla former. Att jag inte är rädd för att prova nya saker är även ett stort plus.

JAG BORDE HA EN VÄN SOM MIG Jag älskar att jag är en otroligt bra vän som alltid finns där och ställer upp för mina vänner. Jag är lojal, ärlig och väldigt omtänksam. Jag är väldigt bra på att lyssna och tycker verkligen om att hjälpa andra. Det, plus att jag har fått uppleva hur det är att vara ensam, gör att jag verkligen värdesätter och kämpar för vänskaper.
NEVER GIVE UP Jag är envis, och jag älskar det. Jag sätter upp mål och krossar dem. Vill jag ha något så ser jag till att få det, punkt. Oavsett hur vägen till målet ser ut så tar jag mig dit.

JAG ÄR EN FIGHTER Något jag verkligen älskar med mig själv är personen jag under de senaste åren har utvecklats till, en fighter. När jag ser tillbaka på hur jag var som person för två år sedan känner jag inte igen mig själv. Åren av mobbning och psykisk ohälsa har satt sina spår, men vägen ur mitt dåliga mående har verkligen förändrat mig totalt. Idag har jag byggt upp min självkänsla och lärt mig att förstå att det inte är, eller var, något fel på mig. Jag har ett helt annat mindset och värderingar. Jag har mognat så mycket och lärt mig att förlåta för mig egna skull och att välja kärlek framför hat. Jag är en fighter, och det kommer mina ärr och min tatuering alltid tala för.

Gillar

Kommentarer