FEM TIPS

Tips nummer ett: BRUN UTAN SOL! Denna BUSen från St Tropez är otroligt bra och håller länge, i alla fall så häll den länge på mig. Men det kanske beror lite på hudtyp osv. Den är lite dyrare och kostar runt 500 kronor, men jag tycker verkligen att det är värt det. Färgen blir otroligt bra och den luktar inte "äckligt" som vissa andra BUSar kan göra. Stort tips!!

Tips två: Googla "tuppkake-kladdkaka" och följ receptet från Lindas Bakskola. Mamma gjorde denna inför skolavslutningen och den tog slut riiiktigt snabbt, så otroligt god och dessutom något lite annorlunda! En bra kombination och ett alternativ till vanlig kladdkaka!

Tips tre: Letar ni efter en bra podd att lyssna på, under exempelvis sommarjobbet? Då är P3 dokumentär det bääästa tipset! Det finns dokumentäravsnitt som berör alla olika ämnen, och de flesta är riktigt spännande och ibland rent av läskiga. Dessa poddavnitt gör att timmarna bara flyger förbi!

Tips fyra: Om du är sockersugen och vill ha ett nyttigare alternativ: gör en frukttallrik! Jag tycker personligen att banan och mango är bäst mot sötsug, men hallon är också ett bra tips. Ett litet tips till er som vill äta lite nyttigare!

Tips fem: Ännu mer i matväg: den senaste Noccon, som jag antar att de flesta redan testat om ni gillar Nocco. Smaaaaka denna om ni inte redan gjort det, den är så himla god!!

Gillar

Kommentarer