festligheter

Godmorgon snyggingar och godmorgon november! Just nu ligger jag i sängen hemma hos Antonia och vi har precis ätit frukost. Vi är helt slut efter gårdagen och tänker bara vila nu på förmiddagen, för idag väntas ännu mer roligheter. Snart kommer en till tjej hit och vi ska karva en pumpa, baka och fixa oss tillsammans inför kvällens festligheter. I mina öron låter det som att dagen kommer blir helt perfekt, precis som gårdagen!

Igår åkte jag hemifrån in till stan vid klockan två. Först mötte jag upp mormor och vi gick en sväng på stan. Vid fyra började min dansträning som höll på i tre timmar. Snacka om att jag var helt slut efter det.. Efter träningen åkte jag med Antonia hem där vi var fyra tjejer som fixade iordning oss tillsammans. Det var hur trevligt som helst och vid nio satt vi på tåget till Jönköping med ett härligt gäng på nästan trettio pers.

Vi kom in till festen vid elva och åkte därifrån vid klockan två. Det var HUR kul som helst och vi var så himla snygga! Vi dansade och sjöng hela kvällen och jag träffade så många fina och roliga människor. En väldigt lyckad kväll och jag är så innerligt tacksam över att jag har dessa fina vänner i mitt liv! Hoppas att ni alla hade en fin kväll!

Gillar

Kommentarer