Fettisdagen i bilder

Hej hörni, hoppas ni alla haft en fin tisdag! Jag har faktiskt lyckats med konsten att dokumentera min dag i bilder, så here we go:

Dagen började med frukost i form av grekisk yoghurt, granola, bär och honung. Jobbade hemifrån idag men imorgon ska jag in till kontoret som vanligt. Ska verkligen njuta till fullo av de sista dagarna på praktiken nu, är bara 8 arbetsdagar kvar..

Blev även klar med en webbutbildning i ”våld i nära relationer” vilket var otroligt lärorikt. Kan vara bra att känna igen varningstecken och veta hur man ska hjälpa både privat och i ett framtida socionomyrke!

Sedan blev det ett pass på gymmet med Tilda som fick agera PT. Idag blev det fokus på bröst/tricep och igår körde vi ett fruktansvärt bra benpass, så imorgon lär jag ha träningsvärk i exakt hela kroppen. Men kul var det!

Väl hemma väntade pappa & syrran som tog med mig på fika, och sjävklart blev det semla dagen till ära. Så mysigt att snacka skit och bara umgås. Mamma saknades dock!

Sedan blev det lite städning här hemma, tog en dusch och planerade inför resten av veckan. Så skönt att ha träningen avklarad relativt tidigt på dagen så att kvällarna blir helt fria.

Nu har jag lagat ugnsstekt falukorv och potatismos, en favorit sedan barnsben. Kollar lite youtube och ska snart duscha innan det blir läggdags. Och med väldigt bra tisdag i bagaget säger jag nu godnatt!

Gillar

Kommentarer