fin dag

God eftermiddag mina sötnosar! Jag kom alldeles nyss hem från skolan och har hunnit byta om till min älskade mysdress samt fixa iordning mellanmål som jag nu sitter och äter. Var så otroligt hungrig, vilket är jättepositivt eftersom att jag inte har varit hungrig eller haft matlust på hela veckan!! Jag sitter även och kollar på Bron, blev så lycklig när jag fick reda på att det finns en säsong 2, hehe!





Idag har dagen tuffat på i racerfart! Spanskaprovet gick väldigt bra och jag blev riktigt nöjd med betyget, B! Efter spanskaprovet hade vi historia där jag skrev klart och lämnade i en uppsats, efteråt var det grupparbete på engelskan och tillslut hade vi den mest onödiga svenskalektionen i världshistorien.. Vi gjorde faktiskt ingenting alls! På bussen hem fick jag väldigt fint sällskap av min kompis Wille. Vi hade en hel del viktiga och roliga diskussioner! Idag har även låten "Hur kan du säga saker" med hov1 släppts and IM IN LOOOVE!!! Lyssna på den!





Nu ska jag äta upp, kolla klart och sedan byta om. Jag ska upp till gymmet med min fader och vi ska träna tillsammans! Ikväll kommer mamma hem efter en vecka i Stockholm, och det ska vi fira med tacos! Jag ska även hinna läsa några sidor i min engelskabok.. Vi hörs, XO.

Gillar

Kommentarer