fin festfredag

God morgon på er! Här ligger jag i Julias soffa och väntar på att de andra ska vakna. Jag kan inte förstå hur det är möjligt att vakna såhär tidigt trots att vi somnade sent igår..

Jag hade en helt fantastisk fredag utav många anledningar. I skolan bockade jag av två prov och skrev klart en inlämning, det är bara lite finjustering som behövs nu och det är så himla skönt. Efter skolan hämtade morfar mig, och hemma hos honom och mormor fick jag mat innan de skjutsade ned mig till stationen igen. Vid fyra gick mitt tåg till Tranås och jag var framme 30 minuter senare.

Mina fina tjejer mötte upp mig på stationen och vi åkte direkt till Willys för att köpa en massa gott till kvällen. När vi hade inhandlat både chips, läsk och godis åkte vi hem till Julia där vi spenderade kvällen. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, kollade i skolkatalogen, åt tacos och hade det supermysigt. Det är så himla skönt att komma hit och vara med dessa underbara tjejer, för här kan jag vara mig själv till 110%. Det var även skönt att få gråta och prata ut hos personer som verkligen förstår. De är mina klippor!

Runt nio-tiden fixade vi iordning oss och åkte vidare mot en fest. På vägen hämtade vi upp en till tjej som jag bara har träffat någon gång innan. Det var kul att träffa henne igen och jag tycker att kvällen blev väldigt lyckad. Sjävklart avslutades den på standardstället Krispy där vi åt pommestallrik och mozzarellasticks, haha. Vi var hemma hos Julia runt två och jag somnade direkt.

Min fredag var verkligen så himla bra. Den var SÅ bra att jag glömde bort att jag ägde en mobil, och tog därför knappt inga bilder. Ett bevis på att jag hade kul, men desto tråkigare för er. Nåja.. Kvällen får lätt 10/10 på grund utav det underbara sällskapet.

När vi åkte till festen igår och alla i bilen skreksjöng till bra musik kände jag mig lyckligare än vad jag gjort på länge, för jag insåg verkligen hur kravlöst allt är med dessa tjejer. Villkorslös kärlek och den finaste vänskapen jag har. Åh, jag blir tårögd när jag skriver detta.. De är verkligen mina änglar!

Planerna för dagen är att äta frukost och packa ihop när tjejerna har vaknat. Sedan tar jag tåget hem och stannar troligtvis hos mormor och morfar tills det är dags att åka vidare till nästa taco-kväll. Jag ser verkligen fram emot kvällen, det ska bli supermysigt för det är personer jag vanligtvis inte umgås med på fritiden. Så kul! Vi hörs när vi hörs, haha. Hoppas att bi alla hade en lika fin fredag som mig! XOXO.

Gillar

Kommentarer