Finfin helg

En finfin helg avslutar en riktigt bra vecka. Trots att jag är helt slut efter första veckan på praktiken har jag ändå orkat med mycket i helgen. Det är helt sjukt hur man verkligen uppskattar helg på ett helt nytt sätt nu. Studsade nästan hem från jobbet i fredags haha!

Efter jobbet var jag med en kompis på stan en sväng och fick mina ögonbryn fixade. Så skönt eftersom att jag tycker att det gör otroligt ont att plocka ögonbrynen själv haha..

På kvällen blev det väldigt spontan fest och utgång med vänner. Alltid kul att träffa kompisar men fyyy fan vad folk det var ute! Är inte van vid det än och tycker faktiskt det känns lite obehagligt haha. Men kul hade vi!

I lördags morse var jag på kalas med familjen och firade Emil som fyllde 22. Sedan på kvällen blev det en riktig myskväll med kompisar. Lagade pasta, snackade skit och kollade serier. Väldigt mysigt!

Idag har jag lyckats plöja serien SquidGame och knappt rört mig ur soffan. Ska fixa lite här hemma ikväll bara och ladda upp inför ytterligare en jobbvecka. Hoppas att ni alla mår lika bra som jag gör <3

Gillar

Kommentarer