Finfin måndag

Hejsan på er! Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag. Jag vaknade vid 06:15 imorse efter en natt med dålig sömn. Hostar så mycket att jag vaknar utav det och sedan har jag svårt att somna om.. Jag hade en lugn morgon, lite för lugn kanske.. För jag var väldigt nära på att missa bussen. 

Jag har bara haft en lektion idag, och det var matte! Efter matten gick jag, Linnea och Gustav till gymmet och körde ett pass för hela kroppen. Jag körde få reps med låga vikter, vill verkligen inte överanstränga mig nu när jag precis blivit frisk. Passet var i alla fall bra och jag är så glad över att jag äntligen har kunnat börja träna igen! (Och på tal om det, ett tidsinställt kommer upp senare idag. Det är ett efterfrågat inlägg om mina träningsplaner och mål! Wiho!!) 

Till lunch blev det makaroner och köttbullar och vid klockan tolv slutade vissa av oss. Vi hade egentligen historia till klockan ett, men eftersom att jag och Linnea var klara med vårt arbete så fick vi sluta! Nu har jag precis ätit fläskpannkaka hos mormor och morfar, och nu ska jag plugga och sova innan träningen börjar klockan halv sex! Vi hörs, XO! 

Gillar

Kommentarer