Finmiddag med tjejerna

Alltså hörniii, vilken underbart fin onsdagskväll jag hade!! Igårkväll vid 19 kom mina tjejer hit och vi lagade mat tillsammans inför vår lilla finmiddag.
De hade köpt potatisgratäng, revben och dricka, och jag hade fixat en supergod jordgubb-och melonsallad samt massa nyttigt snacks. Ni kommer att få se mer av det i videon jag filmade igår!
Maten var HUR god som helst och vi hade en så himla trevlig middag. Vi satt bara och pratade om allt mellan himmel och jord till klockan 23. Då skulle egentligen tjejerna åkt hem och jag skulle sovit, men vi gjorde en spontanare och åkte på fest istället. Mina vänner försöker lära mig att bli mer spontan, haha, och igår lyckades de. Man behööööver ju faktiskt inte sova klockan 23 även om det hade varit skönt, haha.. Dock var det verkligen inte roligt på festen, så istället för att stanna kvar så drog vi ihop ett gäng och fortsatte festa hemma hos Selma istället. Och DET var kul! Vi var ett riktigt mysigt gäng och jag somnade inte förrän klockan tre.

Idag vaknade jag först av alla eftersom att jag skulle ta tåget hem vid 12. När jag kom hem hämtade mamma mig på stationen, då redigerade jag lite och nu är mormor och morfar här. Min "What I Eat In A Day"-vlogg håller på att laddas upp, så stay tuned!! Planerna för dagen är att träna rygg, kolla serier och bara ta det lugnt. Hoppas att ni mår riktigt bra, för det gör jag!!

Gillar

Kommentarer