Firande & kvällstankar

Men hejj fina ni! Hoppas att er helg varit lika bra som min!! Jag har varit omringad av fina vänner, god mat, fest och firande. Det går väl knappast bli bättre?? Igår firande vi J genom att först äta ute med hans familj och sedan festa med vänner. Passade även på att fira två andra som snart fyller 25. Hade en superfin kväll!

..och hade en lika fin eftermiddag idag, när J’s släkt kom hit. Otroligt trevligt och som pricken över i:er fick katterna träffa en HUND för första gången! Det gick faktiskt över förväntan bra och tillslut kunde de leka lite tillsammans. Så kul haha!

Nu sitter jag i soffan. Ska snart äta lite mat innan det är dags att sova. Jag såg precis på instagram hur en person drabbats av akut leukemi (ingen i min närhet, en kändis, men ändå) och fick sån ångest. Ångest över hur mycket jag klagar i onödan. Över småsaker. Jag måste skärpa mig och verkligen uppskatta allt fint i sin enkelhet - som att jag faktiskt är relativt frisk (i jämförelse med många andra, och speciellt i jämförelse med hur sjuk jag varit innan) och har möjlighet att leva som jag vill. Kan vi inte bara komma överens om det hörni, att uppskatta mer och klaga mindre?

Gillar

Kommentarer