FÖDELSEDAGS-PRESENTER 2016

Det fanns visst några av er som ville se vad jag fick i födelsedagspresent detta året, och jag tycker ju bara att det är kul att dela med mig av det - så nu kör vi!!
Som jag skrev igår så fick jag denna fina neccesär av min syster. Av henne fick jag även tre supersnygga, matta nagellack, alla i en grå-beige ton. SÅ fint!!
Av min kompis Selma fick jag yttligare två nagellack (ej med i bild, två svarta!), nagellackborttagning som luktar hallon (!!) och ett nagellacksspray som ska få nagellackett att torka snabbare. Av min mamma fick jag också ett matt, beige, nagellack. Så nu har jag så att det räcker i flera år, haha! Älskar ju att fixa med mina naglar <3
Av min farbror + familj fick jag ett presentkort på Nelly (!!) Så himla underbart då det är den butiken jag shoppar mest i. Utav min farfar och hans fru samt mina kusiner på mammas sida fick jag presentkort på H&M. Också helt underbart då H&M släpper en kollektion med Kenzo i höst.. Gaaahh!!
Av Fanny och Elvira fick jag en tunn (oäkta, såklart) guldkedja och till den fick jag alla dessa berlocker, så att jag kan byta lite som jag vill! Superfint <3<3
Av finaste Molly fick jag en drinkmix (haha) och detta UNDERBARA doftljus. Det luktar som en blandning av vanilj, rosor och kokos. Så sjukt gott. Jag som älskar doftljus!!
Av mammis fick jag en sminkborste och sminkborttagning. Behövligt <3

Av pappis fick jag ett par Ray-Ban?!?! SNYGGASTE NÅGONSIN!!

Av mamma och pappa fick jag även ett Anastasia Glow Kit!! Ni anar inte hur länge jag har velat ha denna.. Bästa.
KOLLAAAA på denna sjuk snygga outfit!!! Jag fick hela outfiten av mormor och morfar, och jag ÄLSKAR DEN. Den ursnygga jackan är från Nike och mjukisbyxorna är från Calvin Klein!!
Av mamma fick jag även denna snygga sport-bh från Nike, och träningstightsen som också är från Nike. Det turkosa linnet fick jag av Fanny och Elvira. Så tacksam!!
Av mina föräldrar fick jag två par shorts också. Ett par grymt snygga mjukisshorts från H&M och ett par från Levis!! Otroligt snygga som kommer användas flitigt.. Sedan fick jag pengar, men det behöver inte visas. Jag fick även en biljett till årets Eksjö Stadsfest av mina föräldrar. Sedan fick jag en weekend i Växjö tillsammans med min faster, utav min faster och hennes kille. Jag tror att det var från den 2-3 december i år, och då ska vi gå på KENT (!!!), julshoppa och sova på hotelll. Längtar <3 Jag är så otroligt glad, nöjd och tacksam över allt fint jag har fått, och de upplevelser jag kommer få. Jag vet att jag är väldigt lyckligt lottad som har möjlighet till att få allt detta och det är inget jag tar för givet. Så TACK, verkligen, från djupet av mitt hjärta. Ni är guld!!

Gillar

Kommentarer