Födelsedagsvecka

Min födelsedagsvecka är här och hittills har en varit helt otroligt. Meeen jag tänkte att jag börjar där jag slutade sist:

Det är äntligen sommarlov. Jag fick VG på min sista tenta och nu är jag ledig. Det enda jag gör just nu är att umgås med familj och vänner, och jag mår så himla bra.

Har tatuerat mig!!! Bad min älskade familj att rita varsitt hjärta på ett papper och sedan tatuerade jag in dem. Så nu har jag det nära hjärtat föralltid!

I helgen blev jag och lillsyrran firade av släkten. Det var en magisk dag, allt från sällskap till väder. Fick äntligen krama min mormor efter 1,5 år och allt var bara så himla bra. Min älskade familj<3

Igår fyllde Tilda 23 och jag överraskade henne med klättring i en höghöjdsbana. Det var sjukt kul och vi klarade det mycket bättre än väntat haha! Igårkväll kom mamma och syrran hit för att Linnea skulle fixa våra fransar & bryn, så nu är vi alla fina inför midsommar!

Idag har jag tvättat hela dagen, imorgon ska jag umgås med min syster, på torsdag fyller jag 22 och blir ”kidnappad” av Tilda vid 08, och sedan är det ju midsommar. Allt är så bra hörni, jag är så otroligt lycklig. Jag hoppas att det syns <3

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,

Fint gjort med tatueringen ✨

nouw.com/jenniesh