För två år sedan

Idag för två år sedan så slutade jag högstadiet, och satte därmed punkt för de värsta åren i mitt liv. För två år sedan lämnade jag ett helvete bakom mig och jag trodde aldrig att jag skulle må så bra som jag gör idag. Nedan hittar ni ett utdrag från inlägget jag skrev den 12 juni 2015.

"Idag slutar jag högstadiet. GLAD & LYCKLIG men utan positiva och bra minnen från högstadiet. Och nu menar inte jag att jag inte har haft kul en enda gång under dessa tre åren, för det har jag - självklart. Men tyvärr så väger det negativa över och jag kommer alltid minnas min högstadietid som en mörk och tragisk period i mitt liv. Men med hjälp av min pyskolog så SKA jag komma över detta. Jag ska komma över magkatarr, ångest, panikångest, självhat och allt högstaidet inneburit. Och jag ska må bättre."

Och här står jag idag, och mår så otroligt bra. Snart slutar jag andra året på gymnasiet och jag har aldrig trivts så bra med livet som jag gör just nu. Det var ett år sedan jag blev friskförklarad och slutade gå i samtalsterapi, och jag har kommit så mycket längre än vad jag någonsin kunde drömma om. Jag är så jävla stolt över mig själv och allt jag har åstadkommit och byggt upp. Fy fan vad bra jag är!!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Mami
,
Älskade Vannis! När jag tänker tillbaka på den tiden vill jag bara gråta. Men som tur är orkade du ta dig till baka och bygga upp en styrka och en självkänsla som gör att du nu står stadigt på jorden. Den som aldrig mött motgång vet inte vad ordet kämpa betyder. Du, min fina älskling, har fått kämpa från ditt första andetag och har utvecklas till en underbar, intiligent, målinriktad och empatisk person. Kan inte fatta att du snart är myndig min vackra lilla skrutta! 18år sedan jag höll dig första gången. En 1100g tung fighter. Love U ❤️❤️💋