FÖRSTA I NIONDE

Hej på er, finisar! Idag är jag hemma och sjuk. Vet inte riktigt vad det är för fel eller varför jag mår som jag gör, men jag hoppas att det går över snabbt så att jag kan gå till skolan imorgon. Men idag får jag stanna i sängen och kolla på serier hela dagen, haha. Har preciiis sett klart de avsnitt som finns ute av PLL och jag är helt in flames nu. Vill bara veta meeer och se hur det går.. Åh!!

Igår hade jag en riktigt mysig kväll. Vi firade ju som sagt morfar genom att samlas hemma hos honom tillsammans med min morbror och hans familj. Vi åt massvis med gott och hade det hur trevligt som helst. Tyvärr så glömde jag min kamera hemma hos mormor och morfar igår, så därför kan jag inte lägga ut några bilder från kalaset än. Men det kommer ikväll!

Ja, hörni.. Det finns inte så mycket mer att skriva. Jag ligger i sängen och ska fortsätta med det.. Just det! En bra nyhet är att jag har fått mitt jobbschema för denna månaden och jag kommer att jobba ungefär 4-5 dygn hos familjen jag är "anställd" hos. Vet inte om jag har berättat det, men jag ska i alla fall börja jobba dygn där och det ska bli riktigt kul. Nåja, nu ska jag återgå till mitt serietittande. Tur att vädret är grått så att jag inte får skuldkänslor av att inte vara ute, haha. Vi hörs senare!!

Gillar

Kommentarer