FÖRSTA JOBBDAGEN

Halloj hörni, nu är min första jobbdag avklarad - och det känns fantastiskt bra! Jag kunde knappt sova för att jag var så nervös inatt, men när jag väl kom till jobbet så visade det sig att jag har världens snällaste kollegor. Och dessutom är de riktigt hjälpsamma och roliga! Jag hade det så himla kul idag och jag ser fram emot en hel sommar på denna arbetsplats!!

För er som inte riktigt vet vart jag jobbar eller vad jag jobbar med: jag är sommarvikarie på ett område som heter Rönningegården, där jag är lokalvårdare (dvs: städerska, men lokalvårdare låter mer fancy haha!) Jag städar på ett stort område som innefattar ett ålderdomshem + kök, en vårdcentral/läkarstation, hemtjänstens "kontor", ett café samt ett gym och ett rehab.

Idag var min första dag och vi har "bara" gått igenom mitt schema/vem jag vikarierar för och allt som ska göras. Hur jag ska städa bland de som bor på ålderdomshemmet och vad jag ska prioritera att städa först på morgonen osv. Det jobbigaste kommer garanterat bli att hitta på området, haha.. Speciellt när jag ska vara själv! Men det lär ju alltid finnas personer att fråga om hjälp. Idag fick jag sluta lite tidigare men vanligtvis kommer jag att jobba från 07 till 16.

Jag fick ett väldigt bra intryck av stället och mina kollegor. Alla var så trevliga, så jag kommer trivas bra där i sommar. Nu ligger jag i solen har inga planer för dagen förrän min faster kommer hem. Vi hörs!!

Gillar

Kommentarer