FÖRSTA SOMMARLOVSDAGEN

HALLOJ MINA FINA! Jag ber om ursäkt i förväg för att detta inlägget inte är så bra. Jag har nämligen fått skriva om det en gång då jag råkade radera det.. Nåja, jag hoppas att ni har haft en underbar start på sommarlovet, för det har verkligen jag! Jag har haft fullt upp och nu, när jag äntligen är ensam, märker jag hur TRÖTT jag är. Ikväll kommer jag bara att ta det lugnt. Jag och mammis ska äta tacos och godis framför Criminal Minds. Så mysigt! Men innan jag gör något annat ska jag berätta för er om min underbara helg.
Igår vid klockan sex åkte jag in till stan där Selma mötte upp mig. Tillsammans gick vi hem till Molly och umgicks en stund bara vi tre innan förfesten började. Vi var tillslut runt tjugo pers hemma hos henne, bland annat Fanny och Elvira. Det var väldigt roligt hemma hos Molly men vid nio gick jag, Fanny och Elvira därifrån eftersom att vi var tvugna att ta ut pengar nere på stan inför festen. De andra tog en taxi till festen och vid tio träffades vi utanför lokalen. Det var en lååång kö och väldigt många som jag kände igen. Så kul att träffa folk jag annars inte umgås med!
Festen var verkligen SÅ rolig! Jag träffade både gamla och nya kompisar, dansade så att hela kroppen gjorde ont, sjöng mig hes och fick ett och ett annat skrattanfall. Festen var så bra uppstyrd och verkligen värd pengarna! Bra musik och fint folk. Vid halv två gick vi i samlad trupp (fyra tjejer och uppåt tio killar) hemåt. Det tog sin lilla tid då vi gjorde ett stopp på stationen för att värma oss och ett stopp hemma hos Selma för att äta mackor. Vid halv fyra låg jag i alla fall nedbäddad under ett varm täcke och sov. Jag, Elvira och Fanny lånade en kompis lägenhet och sov där. Dock blev det inte mycket till sömn eftersom att Elvira skulle upp vid halv åtta..
Jag och Fanny degade kvar i lägenheten till klockan tio innan vi gick till finaste Molly, där vi åt frukost. Sedan fortsatte vi vår vandring hem till Fanny, där vi var i några timmar innan min mamma hämtade oss. Vi tre åkte ned till stan och shoppade lite innan vi blev bjudna på lucnh (med efterrätt!) hemma hos mormor och morfar. Vid halv fyra var vi hemma och sedan dess har vi inte gjort mycket vettigt. Jag och Fanny har bara legat nedbäddade i min säng och pratat om allt, skrattat, ätit chips och kollat på Youtube. Vid klockan sex gick vi ut på en promenad och sedan följde jag henne till tåget. En mycket bra dag!

Nu ska jag äta mat, haha. Jag mår sååå bra (!!) och det hoppas jag att ni också gör. Puss på er, vi hörs sen!

Gillar

Kommentarer