Första veckan i juni

Måndag

Måndag och min dag, som alla andra, börjar med hemmaträning och yoga innan frukost. Sedan ska jag mealpreppa inför veckan. Någon gång på förmiddagen släpps vår hemtenta som ska in på söndag, så där kommer mitt fokus ligga under hela veckan. Blir väl en promenad om vädret tillåter!

Tisdag

På tisdag står träning, plugg och städning på schemat. På eftermiddagen ska jag till Jönköping tillsammans med mamma och farmor för att hälsa på syrran. MYS!

Onsdag

Morgonträning följt av en heldag plugg. Det blir väl knappat roligare än så..?

Torsdag

Suprise, träning och plugg haha.. Ska väl hinna tvätta också och byta sängkläder. Förhoppningsvis en långpromenad tillsammans med J innan han börjar jobba!

Fredag

På fredag ska vi besiktiga bilen igen men förutom det så ska jag träna och förhoppningsvis bli färdig med hemtentan. Det är mitt mål i alla fall, hade varit väldigt skönt att få den inskickad innan kvällen så att jag kan ta helg!

Lördag

På lördag ska jag till Falköping då min älskade Amelia fyllt år. Det ska bli så himla roligt med lite firande! Sover nog där över natten.

Söndag

Om allt går enligt mina planer så är hemtentan redan inskickad och jag kan ha en lugn söndag med lite kompishäng och träning. Vad har ni på schemat inför den kommande veckan?

Gillar

Kommentarer