Frågor angående träning

Jag har fått 4 frågor nyligen inom kategorin "träning", som jag nu tänkte svara på! Hur kan du lyfta så tungt? Alltså hur lärde du dig? Svar; Det är helt enkelt något som tränas upp! Börja smått och bygg upp din styrka, det är det enda sättet!

Finns det något som du undviker att äta när du tränar? Svar; Tror att jag har förstått din fråga rätt.. Nej, det finns inget jag direkt undviker av de anledningarna att det är "onyttigt" eller så, utan jag VÄLJER att inte äta t.ex godis för att jag mår väldigt dåligt utav det. Åt ju lite för en vecka sedan och hade halsbränna & ont i magen till i onsdags.. När jag sen ska börja deffa kommer jag att välja bort en hel del saker, men mer om det när jag väl går in i den "perioden"!
Varför äter/dricker du proteinpulver? Vad är det bra för? Svar; Jag väljer att ta det efter min träning för att, helt enkelt, få i mig proteiner - vilken jag inte annars får i den mängden som jag vill ha. Jag får i mig proteiner från t.ex fisk och ägg, men det är inte så att jag kokar 20st ägg och äter det efter ett pass, haha.. Pulvret är ett mycket smidigare och enklare alternativ! Mitt Whey 80 jordgubbspulver är så himla gott, och jag tror även att Whey 80 innehåller mer proteiner och mindre kolhydrater än Whey 100, men jag är inte helt säker.. Rätta mig om jag har fel! Alla som jag vet, som lyfter tungt och satsar på att bli just STORA, äter/dricker någon sorts proteintillskott. Protein i alla former är bra om man vill bygga muskler och ger en bra förutsättning för musklerna att växa! Dock är det viktigt att man verkligen TRÄNAR när man använder sig av proteinpulver, för annars omvandlas det lätt till fett och inte muskler! Varför är du intresserad av att lyfta tungt? Svar; För att det är så hiiiimlaa roligt och för att jag känner mig så stark! Jag vill verkligen bygga och få synliga muskler! Att lyfta tungt är en utmaning med, och ju tyngre jag orkar lyfta desto gladare blir jag, haha..!

Gillar