FRÅGOR OM 2015

Berätta om en personlig utveckling du gjort under 2015. - Jag är en helt annan person nu än vad jag var i början av året. Jag älskar mig själv och personen jag blivit. Den relationen jag värdesätter högst är den jag har med mig själv och jag har insett mitt egna värde!

Ett minne från 2015 som du gärna skulle vilja uppleva igen? - London, det var så fantastiskt. Favoriinköp under 2015? - Måste nog vara Justin Bieber biljetten!! Eller kanske pengarna jag lagt på bloggen, för det har ju lett till en stor utveckling här på bloggisen!
Favoritmånad från året och berätta varför du valde just den? - JULI, utan tvekan! Då var allting så jävla bra. Vi firade min älskade Loie som fyllde två (!) år, vi besökte London, Båstad och Varberg och umgicks med fantastiska människor. Allt var bara superbra under juli månad.

Vad har du lärt dig under 2015? - Att jag är huvudpersonen i mitt egna liv och att jag är tusen gånger starkare än vad jag tidigare trott!

Vad har gjort dig arg under 2015? - Dumma vuxna människor, personalen på min förra skola, föräldrar (inte mina dock, haha!) fuckboys och folk som inte vet hur man behandlar sina medmänniskor.

Önskar du att du hade gjort något annorlunda? - Önskar att jag inte hade lagt så mycket tid på personer som uppenbarligen inte ville ha mig i sitt liv. Ett misstag jag aldrig gör om igen!

Tre bästa minnen från 2015? - London, när jag slutade nian och resan till Gran Canaria.

Vad var det sämsta med 2015? - Att jag mådde så otroligt dåligt i vissa perioder.
Vad var det bästa med 2015? - Resan till London, att jag slutade högstadiet och att jag har umgåtts så mycket med min familj och mina nya, helfantastiska vänner!

Om du hade fått chansen att ha sagt något till dig själv innan detta året startade, vad hade du då sagt? - Att allt blir bra tillslut. Att världen inte går under och att det INTE GÖR NÅGOT om personer sårar mig - för allt blir tuuusen gånger bättre tillslut!
Ett inlägg om mina nyårslöften kommer upp senare! XO.

Gillar

Kommentarer