Fredagsäventyr

Undra om detta varit världshistoriens längsta fredag?? Det känns så i alla fall! Jag jobbade natt och vaknade redan 06. Vid 08 hämtade J mig på jobbet och vi åkte hem, storhandlade och sedan bestämde vi oss för att åka ut på en spontan roadtrip!

Vårt första stopp blev på denna superfina gårdsbutik i närheten. Skulle kunna flytta in där!! Det var så himla mysigt, kan lägga upp imorgon på det vi köpte.

Sedan skulle vi leta efter en annan gårdsbutik men upptäckte att vi kommit halvvägs till Oskarshamn, så vi ringde min farbror och åkte hem till dem! I bilen spelades disneylåtar och det kändes som sommar.

Hemma hos min farbror var det fullt ös. Vi solade, badade och bara umgicks. Dök i poolen med mina små kusiner och lyckades även få lite bränna. Det var så himla mysigt att träffa dem igen, efter 3 månader! Bara tre veckor kvar till nästa gång <3

Innan hemfärd gick vi en sväng på stan och J köpte supersnygga byxor. På hemvägen stannade vi hos hans föräldrar en sväng, och nu är jag så otroligt trött. Säger godnatt och tackar för den bästa dagen på väldigt länge!

Gillar

Kommentarer