Fri-yay

Hej på er!! Första skoldagen år 2016 är avklarad, och just nu befinner jag mig hos mormor och morfar i väntan på bussen. Dagen har verkligen varit bra men faktiskt ganska onödig. Vid 10:00 började vi med att få information om inriktningsvalen som ska göras. Jag var redan säker på att jag skulle väja beteendeinriktningen och det ändrades inte. Vi fick nästintill INGEN info om våra individuella val vilket jag tycker är väldigt konstigt.. Vi hade i alla fall en timmes lunch där jag hann snacka lite med min saknade Julia och kramas med fina Amanda. Vi avslutade dagen med ett oförberett gammal nationellt prov i engelska och slutade därför 50 minuter tidigare. Onödigt? YES! 

Det var verkligen så himla roligt att träffa alla finisar i klassen igen. Linnea, Chanell, Casper och Moa var det extra roligt att träffa! Hade verkligen SAKNAT Moa under lovet, helknäpp och fantastisk är hon. Och jag är så lyckligt lottad som har henne! 

Skönt med fredag idag, hehe. Ikväll blir det nog att vara med kompisar! Igår såg jag, som ni vet, på den nya Beck-filmen och funderar på att kolla igenom alla filmerna nu när älskade Gunvald inte kommer att vara med i de nya filmerna, så efter träningen blir det nog ett litet filmmaraton! 45 minuters långsam löpning eller powerwalk, bröst och axlar samt yoga står på schemat idag! 
Vi hörs, PUSSN. 

Gillar