friyay

Hola gänget! Nu är jag tillbaka efter min korta och ofrivilliga lilla bloggpaus. Tiden räckte inte till igår och det blir ju tyvärr lätt så nu när skolan har dragit igång igen. Och anledningen till att jag inte har uppdaterat tidigare idag är för att jag har varit och jobbat sedan klockan halv nio. Men nu är jag hemma, har krypit ned under täcket, lyssnar på bra musik och är redo att berätta om min fantastiska fredag.

Igår gick jag i skolan från 08:15 till 14:55 och jag hade bara roliga lektioner. Samhällskunskap, religion, svenska och idrott. På hälften av lektionerna var vi bara beteendeklassen, endast 15 stycken, så det var väldigt skönt. Efter skolan blev jag upphämtad av pappa och åkte med honom hem. Och när jag kom hem åt jag framför filmen "Struck By Lightning" (asbra!!!!) innan jag var tvungen att börja fixa iordning mig för att hinna med bussen. Så jag duschade, fönade och plattade håret, sminkade mig och valde kläder innan det bar av mot stan.

Hela kvällen var bara så himla, himla bra. (Dock tog jag inga bilder förutom den ovan, vilket berodde på att jag inte ville gå runt med min mobil i högsta hugg hela tiden) Vi började med att vara ett stort gäng hemma hos Selma där vi förfestade till klockan nio. Sedan gick vi i samlad trupp ned till stationen där vi tog bussen till Eksjö. Bussen var proppfull med folk som skulle till samma fest, alla kände alla och det var fullt ös. Det var verkligen superkul! Själva festen var också väldigt rolig. Underbara och tokhärliga tjejer, snygga killar, helt okej musik och bra stämning. Jag träffade jättemånga kompisar och dansade halva natten i mina decimeterhöga klackar. Kvällen får 8/10 toasts, musiken kunde varit bättre och högre - då hade allt varit perfekt! Jag kom i alla fall hem runt två och då somnade jag och hann sova i sex timmar innan jag skulle upp till jobbet.

Dagens planer är att träna, kolla film och skriva lite tidsinställda så att bloggen slipper stå tom. Ikväll ska vi på middag hos Ad och hans familj, och det är nog bara det som händer idag. Vi hörs senare, hoppas att ni mår bra - för det gör verkligen jag!

Gillar

Kommentarer