FULL-RULLE

Goddag fina ni! Kan vi ta ett moment och uppskatta vädret? Det är klarblå himmel, vindstilla och 18 grader varmt?! Jag, mamma och pappa valde att ta vara på det fina vädret till MAX och var därför ute och gick en mil efter frukosten. På hemvägen handlade vi lite smått och gott och nu har vi precis ätit lunch. Jag tänkte nu vila en stund innan det är dags att sätta igång med dagens sysslor.
DAGENS TO DO-LIST SER UT SOM FÖLJANDE: - Först ska jag hjälpa till att städa vår inglasning och skura altanen eftersom att jag ska ha några vänner här imorgon. Vi hade tänkt att grilla lite och då måste ju altanen vara fräsch, haha.

- Sedan ska jag baka dumle-cupcakes som vi ska bjuda på ikväll när mormor och morfar kommer hit på middag!

- Om jag hinner hade jag även tänkt att städa mitt rum, för som sagt så ska jag ha kompisar över imorgon. Rummet och garderoben är i stort behov av städning så antingen får jag städa idag eller imorgon.

- Ikväll ska jag jobba i två timmar, och det gjorde jag även igår.

- Och senare blir det middag hemma hos oss. Mormor och morfar är som sagt hitbjudna och senare på kvällen ska jag träffa kompisar. Jag hoppas att ni alla mår jättebra så hörs vi senare. Bilder och recept på vad jag bakar kommer upp senare och även bilder från middagen. XOXO!

Gillar

Kommentarer