fullspäckad helg

Hej på er!! Jag ber om ursäkt för att uppdateringen har varit sämst de senaste två dagarna, jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har hittills haft en helt fantastisk helg och det hoppas jag att ni alla har. Min fredag innehöll sovmorgon, en kort skoldag, träning x 2, fika med en fin vän, bakning och en riktig myskväll med familjen. En lugn kväll var behövligt för att ladda upp inför min händelserika lördag.
Igår vaknade jag tidigt och ägnade halva dagen till att fixa saker inför kvällens festligheter. Jag fixade efterrätten, presenterna och mig själv innan jag tog bussen in till stan. Vid fyra-tiden träffades vi fem pers hemma hos Selma och fixade inför födelsedagsmiddagen. En timme senare anlände födelsedagsbarnet (Molly) och då blev det sång, god mat och presentöppning. Selma och Oliver hade gjort riktigt god planka och Molly blev glad över alla presenter. Hon är värd det allra bästa <3
Senare på kvällen var det dags för födelsedagsfest hemma hos Molly, och det blev så himla lyckat! Det var massvis med roligt folk och jag hade det så himla kul. Det var så kul att träffa nytt folk och även umgås med Selma som jag saknar cirka alla dagar i veckan. En underbar kväll, helt enkelt!
Idag vaknade jag runt nio och gick upp direkt för att baka drömrulltårta till pappa. Det är ju fars dag idag, och drömrulltårta är hans favorit. Så det blev han serverad på sängen tillsammans med kaffe <3 Nu har vi precis ätit frukost och jag ska snart börja packa. Vi åker efter lunch och jag ska försöka hinna med att skriva tidsinställda till er. Men tyvärr så tror jag att bloggen kommer att få stå ganska still nu under de dagar som jag är borta. GoPron är dock laddad så jag ska i alla fall försöka filma så mycket som möjligt så att det blir en vlogg!

Alltså förlåt för dålig update och ett oklart inlägg, hörni.. Som ni kanske förstår så är jag både skitnervös och rädd inför ingreppet som ska göras imorgon. Vi hörs senare, ta hand om er!

Gillar

Kommentarer