Ge bort en upplevelse i julklapp

Långt ifrån alla önskar sig materiella ting i julklapp, vissa vill hellre ha en upplevelse! Exempel på sådana personer är mina föräldrar och mor och-farföräldrar. Att veta vad man ska ge bort för upplevelser kan vara väldigt svårt, MEN idag tänkte jag tipsa er om hemsidan Upplevelse.com! Där hittar ni 100-tals upplevelsepresenter som är perfekta att ge bort i julklapp! HUR BRA? Om du klickar in på länken ovan kommer du att komma till deras julklappstips. Du kan klicka i vem du söker julklappar till (ex; billiga julklappar, romantiska julklappar, julklappar till honom/henne osv) och sedan är det bara att börja leta inspiration! Nedan har jag valt ut 2 upplevelser som jag vet att mina föräldrar skulle tycka om!

Brunchkryssning skulle passa mina föräldrar bra. En tre timmars kryssning med underbar utsikt, innehållande brunch med massa god mat! Vem skulle INTE uppskatta det? Så mysigt!
Något annat som jag tror skulle gå hem är Choklad - och Vinprovning. Även att mina föräldrar inte äter godis tror jag att det skulle vara underbart att få provsmaka choklad i alla dess former och färger! Jag hade då verkligen inte tackat nej!
Ni får helt enkelt kika in här och se efter själva! Det finns massvis utav fina upplevelser, och allt är till ett bra och rimligt pris! Det finns spadagar, öl/vinprovningar, fallskärmshoppning, hotellövernattningar och mycket mer!
I samarbete med upplevelser.com

Gillar

Kommentarer