GINA JEANS

Efter en rolig skoldag och ett lyckat skolfoto är jag nu hemma. Innan jag satte mig vid datorn hann jag med att prova mina nya (supersnygga) jeans från Gina och äta mellanmål. Jag beställde byxorna i måndags och fick hem dem idag. Sjukt bra leverans och de passade perfekt!!

Min onsdag har verkligen varit lååång. Som ni vet så jobbade jag mitt första dygn igår/idag och det gick hur bra som helst. Jag hade det verkligen trevligt och supermysigt, och det var häftigt att ha så mycket ansvar. Jag tyckte att jag klarade av det bra trots att jag var nervös! Imorse vaknade jag i alla fall redan vid klockan 05:50 och blev hämtad på jobbet vid 07:00. Då fixade jag iordning mig (med hjälp av mamma) och sedan bar det av till skolan. Så denna dagen har varit lång, och längre ska den ju bli eftersom att jag inte ska sova än.

Planerna för resten av dagen är att packa inför morgondagens klassresa till Göteborg, träna mage och gå en långrunda. Tyvärr blir det ingen speciellt hård eller krävande träning för min del. Alla ni som har pratat med mig under de senaste fyra dagarna vet varför.. Jag hostar nämligen konstant och min röst är helt förstörd. Just nu måste jag vila mig i form, även att det är tråkigt. Hoppas att alla ni mår bra i alla fall. HÖRES!!

Gillar

Kommentarer