Glad midsommar!

God morgon och GLAD MIDSOMMAR lovies!! Här på Öland skiner solen och förhoppningsvis håller det i sig hela dagen, trots att väderprognosen talar för det motsatta. Men vad vore väl midsommar utan lite regn?

Vår morgon har bestått av städning och bus med Neah. Snart ska jag och Molly börja fixa iordning oss inför dagen och sedan drar vi till Köpingsvik där vi ska festa på en av campingarna som finns där. Det känns som att alla vi känner är där, så det ska bli riktigt roligt!

Jag bara måste berätta om min fantastiska gårdag! På dagen vilade jag mest, men jag lyckades även slänga ihop en chokladtårta - som BLEV SÅÅÅ GOD!! Verkligen 10/10 i betyg. Chokladbottnar med ett lager nutellagrädde och ett lager hallonmousse. Och som pricken över i:et - karamelliserad mjölk och massa jordgubbar. Mums!!

På eftermiddagen åkte jag och Molly in till Kalmar där vi gick på stan. Vi fick med oss varsitt plagg hem och vi fick även en mysig middag på en uteservering. Vi åt riktigt god pizza och spanade in snygga killar, haha.

När vi kom hem från Kalmar firade vi min födelsedag i förskott, eftersom att min faster åker bort nu i helgen. Jag fick två snygga, vita kastruller. Så snällt, och även om det inte är den roligaste presenten så är det så himla bra at ha inför en framtida flytt!

Senare på kvällen tog jag och Molly en lång promenad och såg på solnedgången. Mitt halsont är dessutom som bortblåst tack vare penicillinet och jag mår bra. Och imorgon fyller jag 18!!! Kan livet bli bättre?

Gillar

Kommentarer