GOD MORGON!

God morgon på er! Onsdag mitt i veckan och jag har absolut inga planer för dagen. Så skönt, för jag behöver verkligen vila upp mig inför jobbet som börjar nästa vecka. Imorgon ska jag jobba hos farfar hela dagen och i helgen ska jag umgås med min familj och mina tjejer så mycket jag kan, för sedan åker jag ju.. Dock kommer jag inte att vara borta ifrån dem så länge, för jag kommer att åka hem nästa helg. Jag har TYP gjort upp ett schema för hur det ska se ut under mina jobbveckor, när jag ska åka hem (osv) och det kommer nog att se ut som följande: - Vecka 27, mån-fredag: Jobb! - Fredag 8 juli: Åka hem, gå på fest <3 - Lördag 9 juli: Kalas hos Loie!!
- Söndag 10 juli: Åka tillbaka till Öland.
- Vecka 28, mån-fredag: Jobb! - Helgen v. 28: Stanna på Öland. - Vecka 29, mån-fredag: Jobb! - Fredag 22 juli: Mina föräldrar hämtar mig. - Helgen v. 29: Åka någonstans med familjen <3<3 - Vecka 30, mån-tisdag: Vara med familjen <3 - Vecka 30, ons-söndag: EMMABODA!!! - Vecka 31 och 32: Jobb på Öland, är där på helgen. - Fredag 12 augusti, v 32: sista jobbdagen, åker hem på kvällen. Under de dagar jag jobbar kommer det att komma upp fyra tidsinställda inlägg, per dag alltså. På helgerna kommer jag att blogga när jag hinner och inför Emmaboda har jag inte gjort några tidsinställda. Får se om jag får tid till det, annars får bloggen helt enkelt vila då. Vi får se hur det blir! Om ni har förslag på inlägg så kommentera!
Ett halv-oklart schema, men det är såhär resten av mitt sommarlov kommer se ut. Jag slutar jobba den 12:e augusti och sedan börjar skolan igen den 18:e. Som ni ser så är jag ledig vecka 30 och det är guld värt, haha. Vad har ni för planer inför resten sommarlovet? Let me know!! Nu hade jag tänkt att ta en liten powernap eftersom att vädret inte är så bra. Senare blir det lite träning och så måste jag börja packa. Hoppas att ni alla mår superbra, vi hörs senare! XOXO.

Gillar

Kommentarer