GODNATT LOVIES!

Det är som sagt inte mycket som slår att krypa ned i en nybäddad säng, speciellt inte efter en lång och bra dag. Min söndag har varit jättebra och lite "typisk söndag". Jag blev supernöjd med bilderna som togs imorse och den ni ser nedan är favoriten. Dock är jag inte nöjd med bloggdesignen, framförallt inte headern.. Vill bara ha EN bild men det verkar vara omöjligt att ställa in..

Efter att jag hade varit ute på min promenad kom farmor på besök (!!) Då blev det kramkalas och catch-up tid. Har saknat henne så himla mycket, min fina och underbara farmis ♥ När hon hade åkt hem städade jag mitt rum ordentligt, vilket innebar: dammsugning, dammtorkning, ommöblering, rensning i lådor och byte av sängkläder. Sedan tränade jag ett lätt överkroppspass på gymmet. När jag kom hem duschade jag, åt god middag och sedan gjorde jag en liten snabb förändring med mitt utseende. Jag har under en tid funderat på att klippa håret axellångt, så idag tog jag ett steg ditåt och bad mamma att klippa mitt hår lite! Det blev drygt en decimeter som åkte av och det syns knappt någon skillnad. Dock känns håret mycket tjockare och fräschare, så jag är verkligen nöjd! Efter min lilla makeover blev jag upphämtad av fem kompisar och spenderade kvällen tillsammans med dem. Vi har (suuupriiiiseeee!) åkt bil, lyssnat på bra musik, skrattat och snackat skit. I vanlig ordning, det vill säga.

Jag har precis kommit hem och ligger nu i sängen och håller på att ladda ned en ny RnB-spellista på Spotify. Jag ska snart sova för att (förhoppningsvis) vara någorlunda pigg inför morgondagen. Jag är fortfarande väldigt jet-lagad, vilket inte är så konstigt, då det är 5 timmars tidsskillnad mellan Sverige och Dominikanska. Imorgon står skola på schemat och jag är förvånansvärt otaggad, haha.. Efter skolan ska jag vara hos mormor och morfar för att umgås och plugga, och på eftermiddagen ska jag till bettfysiologin i Jönköping och undersöka mina käkar. Tråkigt men behövligt.. Vi hörs imorgon, PUSSN!

Gillar

Kommentarer