go'fika

Hej hörni! Idag är jag back on track. Efter två dagars sängläge är jag nu frisk och mår mycket bättre. Idag har jag klarat av en kort skoldag följt av en mysig fika på stan tillsammans med farmor. En snabb och god fika är verkligen ett bra exempel på små guldkorn i livet som jag vardagen lite lyxigare. Vi hade det jättetrevligt!
Jag har precis kommit hem och har nu tänkt att städa och plugga innan jag drar mig mot gymmet. Idag står axlar och rygg på schemat, en kombo jag vanligtvis inte brukar köra. Men det är alltid kul med nya utmaningar!

Senare idag ska jag äta middag hemma hos farmor, plugga ännu mer (har två prov imorgon..) och packa inför helgens äventyr. Om allt går som planerat så åker jag till Tranås imorgon och stannar där tills på lördag, och på lördagskvällen ska jag på en liten myskväll hemma hos en tjej i min klass. Så detta blir verkligen en fullspäckad helg, såå roligt! Jag hoppas att ni alla mår bra. Glöm inte bort frågestunden, HÄR kan ni ställa era frågor. Svaren kommer upp imorgon! XO.

Gillar

Kommentarer