GÖTEBORGSHAUL

Hej på er! Jag har precis fotat de nyinköpta kläderna. Det är även det enda ansträngade jag har gjort idag, haha. Jag har legat ute i solen och läst boken "Kvinnan på tåget" i 4-5 timmar. Boken var jättebra och jag har blivit lite brun. Hääärligt!! Nu hade jag tänkt att städa mitt rum och rensa min garderob innan vi får gäster. Då ska vi grilla och äta massvis med god mat. Jag hoppas att ni har haft en bra dag och att solen skiner på er. I detta inlägget kommer i alla fall haulen som jag lovade! XOXO.

Jag har ingen aning om priserna tyvärr. Det beror på att jag inte betalade allt själv.

Denna bilden togs igår, då kläderna var precis nyinköpta och konsert-redo. Linnet är från BikBok och de ursnygga byxorna är från H&M. Allt i storlek 34/XS!
Denna supersnygga jumpsuit hittade jag också på H&M. En skön jumpsuit var egentligen det enda jag var ute efter att köpa, haha. Denna är i storlek 36/S och passar perfekt inför kommande festivaler, konserter och sena sommarkvällar!


Yttligare ett fynd från H&M. En enkel, snygg och skön klänning i storlek 36/S!Denna outfit (!!) är såååå snygg! Kjolen är från Zara i storlek 34/XS och toppen är ifrån BikBok i samma storlek. Älskar verkligen båda plaggen och de passar så fint tillsammans!
Köpte en freebra från Bikbok och ett par jeans från Zara, men orkade inte ta på mig jeansen nu när det är så varmt. Freebra:n har jag på mig på alla bilderna ovan, den både passar och fungerar jättebra!

Gillar

Kommentarer