Gråzon

Det är väl knappt någon som undgått att jag har skaffat en ny favoritlåt? Hov1's hit Gråzon släpptes i slutet av förra månaden, och den har verkligen gått på repeat i mina lurar. Eftersom att jag tycker att texten är så fin (och tyvärr går att relatera till...) så tänkte jag dela med mig av mina favoritstycken. Om ni inte redan har lyssnat på låten - GÖR DET!!
"Söker dig i alla jag träffar, vissa har bitar men ingen är den rätta, Visst, vissa funkar för stunden men bara för stunden Och vissa tror det är vi fast du vet jag är bunden Har ringt dig och lagt på efter första signalen, ganska keff på att läsa signaler Vi är farliga som laddade vapen, ammo över bröstet Mitten av staden med ekande röster" .. "Det var längesen det var du och jag, men jag bryr mig lika mycket vill att du ska må bra Vet att inget vi bestämde blev av, som när du viska i mitt öra "älskar dig och ingen annan här kan känna som jag" Är det fel av mig att säga att jag tänker på dig? Du vet hur det kunde va, även om det gått ett tag" "Men vart är du nu? Jag står ju här och väntar på att känslorna dom ska ta slut, Det känns på riktigt och jag saknar dig så mycket ju kanske är det så att varje början faktiskt har ett slut" ..
"Tusen mil emellen, vi pratar allt för sällan
Alldeles för längesen och något har förändrats Vi är tusen mil ifrån, inte råd att flyga till dig
Kanske tar ett lån, räntan är för hög för mig
Vi kan sova i din längenhet, men ingen av oss tänker på hur länge e
För att du ringer mig på natten typ vid klockan tre
och du frågar vad jag tänker och hur läget e" "Har du någon annan nu? De kanske lika bra, ingen av dem är som du och ingen av dem är som jag"

Gillar

Kommentarer