HALLOWEEN-TAG

Halloween ligger ju faktiskt runt hörnet så jag tänkte att det passade bra med en halloween-tag! 1. Vilken är din favorit halloween-film? - Oj, det måste nog vara Nightmare Before Christmas eller Hocus Pocus! Kan kolla på dem tusen gånger om <3

2. Om du var med i en skräckfilm, hur långt tror du att du skulle klara dig? - Hahah, jag hade nog klarat mig ganska länge. För jag hade varit sååå rädd att jag hade gömt mig på ett supersäkert ställe ;)

3. Brukar du gå bus eller godis? - Nej jag slutade nog med det på mellanstadiet, men jag viiiill så gärna för det är ju så himla mysigt! Älskar när utklädda barn kommer till oss på halloween!

4. Favorit skräck-film? - Räknas Hocus Pocus..? Haha. Är så feg och blir så rädd av att se skräckfilmer, samtidigt som det är lite mysigt.

5. Vad är en ovanlig rädlsa du har? - Ovanlig och ovanlig.. Jag hatar dockor och clowner, är extremt rädd för just clowner och mår illa av att bara se en bild på McDonaldscolwnen.

6. Vad är ditt första halloweenminne? - Måste nog vara ett halloween-party då jag var utklädd till djävul och en av mina kompisar hade en jättecool spindelkostym. Måste varit när vi var 10, haha!

7. Vilket är ditt favorit halloweenminne? - Förra årets halloweenfester, för det var de första maskeraderna jag var på och många gick verkligen in för det och klädde ut sig. Så kul!

8. Värsta halloweenkostymen du haft? - Ingen aning faktiskt, tyvärr..

9. Bästa halloweenkostymen du haft? - Den ser ni nedan, bloody mary!
VILKEN ÄR LÄSKIGARE?

10. Freddy Krueger eller Dracula?
11. Spöken eller demoner?
12. Läskiga dockor eller clowner?

Gillar

Kommentarer