HALVA JOBBTIDEN KVAR

Nu är häften av min jobbtid här på Öland över, jag har alltså "bara" två veckor kvar. Nästa vecka, sedan vecka 32. Hittills tycker jag bara att jobbet har varit roligt, trots att det är väldigt krävande och ansträngande. För er som inte vet det redan, så jobbar jag som lokalvårdare - alltså städar jag lokaler på en skola och ett dagis.

Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte att jobbet skulle vara så himla krävande först, för hur jobbigt kunde det vara att bara städa? Eh.. Fy vad fel jag hade. Denna sortens arbete är extremt fysiskt och jag rör mig liksom konstant i åtta timmar, fem dagar i veckan. Och det är jag verkligen inte van vid. Sedan vet jag att det kan låta ganska lamt (?) och lätt att städa, men tänk såhär: när vi är klara med en lokal/ett rum så ska det vara kliniskt rent därinne. Det handlar alltså inte bara om dammsugning och dammtorkning utan såå mycket mer.. Så man kan verkligen säga att jobbet är mycket jobbigare och mer krävande än vad jag trodde.

Dock trivs jag verkligen med att fullt upp hela dagarna och ett schema att följa. Dock jobbar jag för snabbt och blir klar långt innan jag egentligen skulle vara det, vilket innebär en hel del väntande. Jag har fått höra att jag är väldigt ambitiös och duktig men att jag jobbar för snabbt, haha. Inte så att städningen blir dåligt gjord, utan att jag helt enkelt är för snabb.. Ska jag ta det som en komplimang? Haha. Som sagt, jag trivs på jobbet och det är en mycket bra erfarenhet samt bra att skriva i CVt, haha.

Gillar

Kommentarer